Coffin Up The Nails

Buy Now

Coffin Up The Nails


1. When Glory Beckons
2. Zombie Prescription
3. Man of Your Dreams (feat. Rob Barrett)
4. I Disavow (7” version 2020 remix)
5. Wasting Away (7” version 2020 remix)
6. Primitive Future (2020 remix)
7. Siberian (2018 remix)
8. Thieves of the New World Order
9. Ghosts of Catalonia (Demo version)
10. Thrown Into the Sun (Demo version)
11. Traitors (Demo version)
12. Conquistadores (Alternate mix)


Available on Digipak CD and Cassette

Order here

Promo video



Οι Misery Index είναι μια μπάντα που έχει καθιερωθεί με την πορεία της σαν οι έτεροι ηγέτες της death/grind σκηνής παρέα με τους Dying Fetus. Μέσα απο την δισκογραφία τους επι 20 χρόνια, μας δίνουν μαθήματα ισοπεδωτικού death/grind που βασίζεται στο λυσσαλέο drumming και στις βαρύτατες αλλά και τεχνικές κιθάρες…
>read full review @Brutal_View

Brutal Billy